اخذ رسید در قبال مطالبات مالی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلغ 20 میلیون تومان پول به صورت کارت به کارت و نقدی و تعداد 23 سکه تمام امامی به شخصی به صورت قرض و امانت دادم الان بعد 1 سال می خوام رسید بهم بدن می خواستم ببینم متن رسیدو باید چی بنویسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و احترام تمامی اموال اخذ شده صراحتا و با جزییات ذکر گردد و شخص متعهد و زمان پرداخت و‌ضمانت اجرای تاخیر در پرداخت ذکر و با حضور دو شاهد و‌امضا و اثر انگشت شود