الزام به عقب نشینی ملک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
همسایه روبرویی ما در کوچه عقب کشی انجام نداده و خونه شون جلوترهست
روبروی درب پارکینگشون هم دیوار ما وجود داره که من اونجا پارک می‌کنم و اگر من اونجا پارک کنم به سختی وارد و خارج پارکینگ خودشون می‌شوند و تهدید کردن اگر دوباره جلوی دیوار خونمون پارک کنم با کلانتری خودرو رو حمل می‌کنن و میبرن پارکینگ
آیا ادعاشون درسته؟من چکار کنم برای برخورد؟ آیا میشه اونها رو الزام کرد که عقب نشینی دیوارشون رو انجام بدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام الزام به عصب نشینی امکانپذیر نیست و در صورتی که در مخل ممنوع پارک نمیکنید ممنوعیتی وجود ندارد