استرداد وجه و کالا با شهادت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من مقداری پول به کسی قرض دادم و یه دست کت و شلوار و کفش هم بهش امانت داده بودم الان نمیده بهم پول و لباس رو . برای پولی که دادم عکس رسید و چت با خود شخص رو دارم و برای لباس هم یه دونه شاهد دارم . آیا شواهدم کافیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای وجه رسید پول میتواند مستند دعوا شما باشد برای لباس شاهد و قسم‌مدعی ادله دعوا است