اعسار از محکوم به و اخذ رضایت خواهان

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید ما 100 ملیون ب کسی بدهکاریم اعسار زدیم بار اول رد شد ب خاطر اینکه ی حساب کم معرفی کرده بودیم آقا حکم جلب گرفت شب عید نتونست مارو پیدا کنه، ما اعسار و دوباره زدیم قسط بندی شده ولی 20 روز مهلت اعتراض داده ،میخوام ببینم الان من با این رای ک دارم قسطی شده میتونم حکم جلب و لغو کنم فعلا؟ تا ببینیم شاکی قسطی و قبول می‌کنه یا میخواد اعتراض برنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، تا زمانی که دادنامه در تجدیدنظر قطعی نشده ، حکم جلب از بین نمیره، ولی بعد از تایید ، حکم جلب ازبین میره و به صورت قسطی میتونید پرداخت کنید