توهین‌در فضای مجازی

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام...چند ماه پیش با یکی از ساکنین مجتمع در گروه درگیری پیامکی داشتم من یه ملک کذاشتم تو گروه ایشان رو که اصلا نمیشناختم تو گروه اومد رو متن من وگفت این چرت وپرتا چیه تو گروه در حالی که من با هییت مدیره هم هماهنگ بودم واجازه گرفته بودم بعد درگیری پیامکی پیدا کردیم اون یه چیزایی من هم یه چیزایی گفتم بعد گفتم بیا دفتر مجتمع با هم صحبت کنیم خلاصه اومد تو محوطه مجتمع قمه وچاقو وتهدید کرد افرادی رو هم اورده بود من شکایت ایشان را به مراجع قضایی کردم دادگاه 8 ماه حبس با 10 ضربه شلاق واسه ایشون برید امروز از دادسرا به من زنگ زدن گفتن این آقا از شما شکایت کرده در فضای مجازی به ایشان توهین کردین حالا میخواستم ببینم قانون چی میگه در حالی که در فضای مجازی اول ایشان بی احترامی کرده مدارکش هم هست ...ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که توهین کرده باشید شما هم محکوم‌خواهید شد ولیکن میتوانید از اسباب مواجهه استفاده کنید و اعلام نمایید به تحریک ایشان بوده تا دادگاه برای شما تخفیف در نظر بگیرد