اجاره ملک و لزوم رعایت قواعد ساختمان

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. اوقات به کام.
فرد مجردی هستم که قبل از اطلاع از قوانین برج واحدی را از مالک رهن کرده‌ام. هنگام نوشتن قرارداد در املاک موضوع تاهل و تجرد پرسیده نشد. پس از آن برای معرفی به دفتر مدیریت اجرایی برج رجوع کردم و مشخص شد عدم سکونت مجرد از قوانین داخلی برج است. در حال حاضر تعهد داده‌م که تا 20 روز دیگر شناسنامه‌ ارائه کنم. این درحالی است که فتوکپی شناسنامه‌ی خودم و همسر سابقم را قبل از اینکه تاریخ طلاق در آن ذکر شود تسلیم دفتر کرده‌ام. اما سوال اینجاست که آیا با توجه به موارد بالا هیئت مدیره یا هر مقام دیگری می‌تواند نسبت به جلوگیری از سکونت من اقدامی کند یا به هر شکل دیگری از سکونت یا آرامشم جلوگیری کند یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام از لحاظ قانونی بعد از انعقاد قرارداد اجاره چنین امکانی وجود ندارد اما از لحاظ سلب آرامش از اطلاعات بنده خارج است