درخواست استرداد مال منقول

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در روز بازسازی صحنه جرم سارقان اتوبان صدر اونجا بودم همه داشتن فیلمبرداری میکردن پرسیدم مگه میشه فیلم گرفت یه آقایی از یکی از مأمورا پرسید گفت میشه منم یه فیلم کوتاه یکی دو دقیقه ای گرفتم کسی کاری نداشت تا وقتی دیدن من رفتم سمت مادر یکی از سارقان کل لباس شخصی ها و نظامی ها ریختن سرم گوشی و کیف مدارک منو گرفتن گفتم به چه جرمی گفتن چرا فیلم گرفتی گفتم مث همه گفتن نباید میگرفتی گفتم اشتباه کردم پاک کنید خودتون من که کاری نکردم بی احترامی کردن وسایلمو گرفتن گفتن بیا اداره بگیر ولی از همون روز که میرم اصلا منو راه نمیدن،من باید چیکار کنم الان؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام میتونید به 197 مراجعه حضوری داشته باشید یا اگر مجدد پاسخ ندادند دادخواست استرداد مال ثبت به دادسرای نظامی مراجعه کنید