مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، ملکی برای زوجه است. و چندین سال در آن زندگی کردند. آیا زوجه میتواند از همسرش برای این مدت اجاره تقاضا کند؟؟؟
هیچ قرار داد اجاره ای نوشته نشده.

شوهر ملک را چند سال قبل بازسازی می کند.
حال تقاضای هزینه بازسازی را دارد آن هم متناسب با تورم و قیمت ملک .
البته در این مدت در این خانه بدون اجاره زندگی می کردند.
آیا باید هزینه بازسازی را متناسب با تورم پرداخت کرد؟ میتوان اجاره سال های قبل را گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورت اثبات تبرعی نبودن اذن زوجه برای استفاده از ملک؛ امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد.