ایا امکان فسخ معامله را دارم؟

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام و خسته نباشید
یک دستگاه خانه ملک ارث پدری هست که همه وراث توافق به فروش دارند و قولنامه هم شده اما مو قع قرداد اولیه طبق عرف مبلغ بیانه پرداخت نشده و تاریخ پرداخت کلی هم 31 فرودین قید شده. اما الان بنگاه مهلت دوماه خواسته برای خریدار که با توجه به افزایش قیمت ماک به صورت روزانه و ماهینه مورد موافقت من نیست ایا می توانم اقدام قانونی جهت فسخ معامله انجام بدهم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در ملک موروثی اگر احدی از وراث برای فروش ملک تقسیم نشده رضایت نداشته باشد میتواند مدعی ابطال معامله شود و دعوا مطرح نماید لیکن وقتی همه ب این موضوع رضایت داشته و بنحوی معامله را تنفیذ نموده اید معامله صحیح واقع شده و مورد مذکور نیز از موارد فسخ معامله نیست مگر در قرارداد عنوان شده باشد با اینحال فروشنده یا فروشندگان در قرارداد میتوانند اظهارنامه ای ب خریدار ارسال کرده و ثمن معامله را مطالبه نمایند سپس دادخواست دهند در اینصورت در صورت استنکاف خریدار خسارت تاخیر تادیه از تاریخ اظهارنامه رسمی محاسبه خواهد شد و قابل مطالبه هست.مورد فسخ در وهله نخست امکان پذیر نیست مگر در قرارداد صریحا ذکر گردد موید باشید