اعتبار شهود از نظر خویشاوندی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درپیرو سوال قبلی درمورد ضرب وشتم .ادعا دارن که دست ایشان کبود شده وفاکتور هم دارن ولی برای یک دستگاه دیگر که مال منزلش هست وشهود ایشان ایا قابل قبولن چون پرسنل ایشون هستن وشاهد دوم هم پرسنل ایشان وهم خانم هستن وایا بنده میتوانم منکر این قضیه بشوم چنان چه نگهبان از شهادت دردادگاه خودداری کند .وبنده فاکتور دستگاه را گم کردم می توانم یک فاکتور جدید بگیرم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی از نظر اعتبار شهادت شهودی که گفتید ایرادی به آن وارد نیست و ایشان با همین شهود میتواند دعوی خود را ثابت نماید