تغییر رای توسط قاضی بدوی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در مورد سوالم ک پرسیدم قاضی میتونه رای رو عوض کنه یانه خواستم بگم من نمیخوام اعتراض بزنم ک تجدیدنظر بره منظورم اینه همین قاضی ک حکم داده میتونه تغییر بده حکمش رو یانه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر قاضی نمیتواند حکم را تغییر دهد مگر در مواردی استثنایی از جمله ا ینکه ادعا نماید اشتباه رای داده یا گاها چیزی از قلم افتاده باشد طرف درخواست رای اصلاحی نماید