تهدید به انتشار اسکرین شات پیامک ها

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام چند وقت پیش زمینی را در فضای مجازی جهت فروش گذاشتم که شخصی که خود را خانم معرفی میکرد جهت خرید زمین پیام داد و شروع کرد به تعریف از بنده و ادعا کرد از همسرش طلاق گرفته و پولی از ایشون گرفته و از من خواست جهت سرمایه گذاری درست کمکش کنم بعد از مدتی پیام ها بیشتر شد و با هم در همون تلگرام فقط اشنا شدیم و حتی هم دیگر رو ندیدیم و کار به سکس چت رسید که من از روی نادانی و غریزه حیوانی این کار ناپسند رو انجام دادم و اندام جنسی خودم رو در غالب فیلم و عکس براشون ارسال کردم ایشن هم عکس های یک خانوم برای من ارسال کردن و ادعا کردن خودشونن و از ایشون خواستم همدیگه رو ببینیم که به من گفتن شب بعد از 2 نصف شب وقتی خانوادشون خوابید میان و همو ببینیم بنده برای قرار نرفتم و وانمود کردم که رفتم اما ایشون گفتن مشکلی پیش اومده و دیگه جواب منو ندادن منم بلاکشون کردم چون فک کردم دروغ میگن و اقا هستن فردای اونروز یک پیام ناشناس دریافت کردم و ایشون گفتن اقا هستن و شوهر این خانوم هستن و گفتن تلگرام خانومشون رو روی گوشیشون داشتن و از اول در جریان این ارتباط بودن ولی بروشون نیوردن و گفتن زندگیشون پاشیده

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام سوال حضرتعالی پاسخ داده شد اقدام به طرح شکایت مبنی بر تهدید نمائید.