مجازات جرم توهین و تهدید

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ...در گروه مجتمع برای رهن واجاره منزل پیام گذاستم البته با اجازه وهماهنگی با هییت مدیره آقایی که نمیشناختمش رو متن من آمد ونوشت این چرت وپرتا چیه قبلا هم یه بار این کار رو کرده بود اما من اهمیت ندادم خلاصه درگیری پیامکی زد وبدل کزدیم هم ایشان توعین کرد هم من کلی پیامک مث الاغ نفهم مرد نیستی گزدن کلفت ووووبینمون رد وبدل شد ومن هم بعش گفتم میزنمت دیه بهت میدم زندان هم میرم الان ایشان شکایت کزده رفتیم دادسرا دادیار گفت میفرستم دادگاه کیفری من گفتم زندان داره گفت نه جریمه نقدی داره احتمالا هم با تعلیق چون من کارمند استانداری هستم یه خورده ترس دارم زندان ببرن راهنمایی وجواب توسط وکیل محترم ممنون....البته من هیج پرون وسابقه قضایی ندارم ...یه توضیح بدین برام ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی تهدید مجازات شلاق و حبس دارد اما قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد.نگران نباشید