تهدید دیگری به افشای اسرار و ضرر شرفی

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من به ایشون اعلام کردم که نمیدونستم خانومشون طلاق نگرفته و همسرشون گفته طلاق گرفته و بارها و معذرت خواهی کردم از این بنده خدا و از روی ترس و حفظ ابرو تلگرام و اینستگرام خودم رو پاک کردم بصورت دایم ولی ایشون گفتن اسکرین شات های گفتگو رو پخش میکنن و برای نمونه برام یک اسکرین شات فرستادن و گفتن بین افرادی که در اینستگرام بنده رو فالو داشتن میفرستن و ابروی منو میبرن و بعد از گذشت دو شب که احتمالا بخاطر حذف اکانت ها به بنده دسترسی نداشتن در اینستاگرام خانومم پیام دادن و خواستن بدونن همسر من صاحب اکانت هست یا خودم سوال اینجاست که بنده پشیمونم از کارم ولی میدونم باید تاوان کارمو بدم چکاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید مو به مو و خط به خط سعی کردم توضیح بدم اگه کسری هست اعلام کنید تا اضافه کنم ممنون میشم راهنمایی دقیق بفرمایید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام شما می توانید مستند به پیام های ارسالی از سوی طرف مقابل مبنی بر تهدید به انتشار اسکرین شات پیامک ها اقدام به شکایت تهدید نمائید و لیکن امکان شکایت از طرف مقابل مینی بر رابطه نامشروع علیه شما نیز وجود دارد.