تغییر شیفت شبکاری به روزکاری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده کارمند رسمی شرکت برق مشهد هستم.چند وقتی بود ک همسرم بابت سرطان عمل و شیمی درمانی کردن.من از اداره خواستم ک شبکار منو نذارن و حکم بنده خورده بود کارگر تعمیرات روزکار.بدون مزایایی شبکار ولی گاهی میومدم اتفاقات بصورت 12کار24 استراحت.اما تایم شبکاری همسرم تنهابودن و از این بابت اسیبهاییی دیدندن.الان بدون مشورت با بنده حکم منو به کارگر اتفاقات تغییر دادن.من از شرتیط شبکاری ناراحتم و ناراضیم و بارها ابلاغ کردم و توانشو ندارم.میتونم کاری کنم بشم نیروی روزکار؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بهتر است این موضوع را با مسئول خودتان درمیان بگذارید وگرنه از نظر قانون ایرادی به عمل ایشان وارد نیست