سرقت تعزیری از منزل مسکونی

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من از منزلم سرقت طلا شده به کسی شک ندارم ولی دادگاه اسامی چند نفری که تواون تایم رفت و آمد کردن رو ازم خواستن .میخوام ببینم از این افراد تو آگاهی بازجویی میکنن واینکه براشون دردسری ایجاد نمیشه ؟سوال بعدیم اینه چه زمانی میشه حساب اون افراد را پرینت گرفت و چک کرد باید متهم باشن و دستور دادگاه باشه یا خیر همین حالا هم میشه پرینت حسابشون رو چک کرد ؟ ممنونم ازتون راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام الان نمیشه چک کرد تا قاضی چک کنه وپرینت بگیره در دادسرا بازجویی هم میشن اما محترمانه سوال میشه اگر منظورتون اینه و دردسر هم در حد رفت و آمد