شکایت بابت فروش ملک مشاع

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک زمینی بود که زمان تقسیم ارث به فرزند یکی از وراث بخشید شده و همه وراث‌ها امضا دادند و فقط یکی از وراث کاغذ رو امضا نکرده است و پس از گذشت 10 سال زمین فروخته شده و به نام خریدار سند هم صادر شده.
آیا الان میتونه شکایت کنه و اصلا ممکن هست چیزی بهش برسه یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی ‌.ان ورثه ای که امضا نکرده می تواند دادخواستی دایر بر ابطال آن سند به دادگاه تقدیم نماید چون ایشان هم جزو وراث بوده وباید رضایت تمامی وراث اخذ می گردید