کلاهبرداری و حضور در جلسه دادرسی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید بنده یک سالی هست ازم کلاه برداری شده از تلگرام
الان تمام مراحل قضایی پیش رفته وقت رسیدگی دادن بهم من شاکی هستم ساکن کرمان متهمم مال بجنورد هسته چون برام سخته هم از لحاظ رفت و امد هم از لحاظ مالی با دادسرا تماس گرفتم گفتند باید لایحه دفاعی تنظیم کنم میخاستم ببینم ایا این کار همون کار خودم رو میکنه یا نه ؟و اینکه چه چیز کاملی باید تو لایحه بنویسم با تشکر از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتر است حضورأ در مهلت مقرر در جلسه دادرسی حاضر شوید ولی می توانید لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و برای شعبه ارسال نمایید