گذشت شاکی در پرونده کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام در صورت رضايت كامل شاكي در پرونده كلاهبرداري اعمال نفوذ تحصيل مال نا مشروع حكم دولتي قبل از دادگاه تجديد نظر بخشيده ميشود يا خير ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کلاهبرداری با توجه به مبلغ می تواند قابل گذشت یا غیر قابل گذشت باشد، لطفا برای راهنمایی بیشتر رای دادگاه را ارسال نموده تا پس از مطالعه پاسخ کامل داده شود.