فسخ معامله به استناد خیارات قانونی

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین بنده ماشین پراید مدل83فروخته ام بعد خریدار بعد دوماه زنگ زده میگه ماشین تعویض پلاک نمیشه باید اتاق ماشین عوض بشه بعد خریدار گفته شکایت میکنم چون داخل برگه بنگاه نوشتیم مشکل قانونی داشته باشه باتوعه ایا تعویض اتاق باید بشه ربط داره به من؟
واین که داخل برگ بنگاه نوشتیم هرمشکل موتوری شاسی ورنگ داشته باشه به عهده خریداره من به بنگاه گفتم شرط اشغال میدمش ولی بنگاه چیز دیگه نوشته میتونه شکایت کنه ازمن ماشین پس بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. نیاز به بررسی و مطالعه ی مبایعه نامه بنگاه دارد، با شرایطی امکان فسخ معامله وجود دارد.