امکان طرح دعوا برای مطالبه وجه هست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام...من می خواستم خرید اقساطی قطعات کامپیوتر بکنم رفتم پیش یه تأمین کننده 30 میلیون اعتبار خرید بهم دادن و واریز کردن به حساب یک فروشگاه قطعات کامپیوتر....الان این فروشگاه با ادعای اینکه من 19 میلیون بهشون بدهکارم پول منو بردن و 11 تومان از 30 تومان اعتبار خرید رو به من دادن در صورتی که من نه چکی پیششون دارم،نه سفته ای،نه حتی دست‌خط و امضایی که نشون بده و ثابت کنه من بهشون بدهکارم.....می خواستم بدونم می تونم ازون شکایت کنم پولمو ازشون بگیرم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ حسب توضیحات شما امکان طرح دعوای مطالبه وجه با ثبت دادخواست بطرفیت فروشگاه مذکور وجود دارد لذا بدوا اظهارنامه ارسال کنید و مراتب امر را اخطار دهید.در این موارد با توجه ب واریز مبلغ از جانب تامین کننده اعتبار شما و ارائه مدرک،فروشگاه میبایست دین شما را بواسطه ادله محکمه پسند اثبات نماید در غیر اینصورت امکان محکومیت انها بسیار بالاست و حتما اقدام نمایید موید باشید