آیا در فرض سوال امکان شکایت وجود دارد ؟

دسته بندی : کیفری | تهدید
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام یک نفر افتاده داخل حیاط ام باچاقو منو تهدید کرده گفته باید بامن حرف بزنی منم بخاطر آبروم نتونستم به شوهرم بگم باهاش حرف زدم دوباره منو تهدید کرده بایدشوهرتو بکشی من نتونستم این کارو بکنم سیم کارتمو عوض کردم دوباره اومده افتاده خونه با چاقو تهدید کرده باید بامن حرف بزنی منم مجبور شدم تهدید به زنا کرده باید زندگیتو خراب کنینتونستم انجام بدم بعد از مدتی به گوشیم زنگ زده برادر شوهرم برداشته گفته ام قضیه این حالا من چند تا سوال دارم
1.ایا من شاهد ندارم میتونم شکایت کنم یا میتونم قسم بخورم2.بهش زندان میاد یانع

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی درصورتی که دلیلی همچون فیلم و ... جهت اثبات ادعای خوددارید می توانید طرح دعوا نمایید.در فرض سوال نمی توانید به اتیان سوگند استناد نمایید.