دعاوی مطالبه خسارت و مطالبه خسارات قانونی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من در تصادف ایجاد شده زیاندیده بودم بعد از شکایت به دادگاه جهت پرداخت افت قیمت و هزینه های دارسی ، خوانده به رای کارشناس اعتراض نمود و پس از اعلام نظر کارشناس رای قطعی در دادگاه تجدید نطر صادر شد و خوانده محکوم به پرداخت مبلغ 539 میلیون ریال شد که دادنامه در سامانه ثنا قرار گرفته خواستم بدونم از حالا به بعد باید چه کاری انجام بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی. با توجه به قطعیت رای در دادنامه ی دادگاه تجدیدنظر، می توانید اقدامات اجرایی پرونده ی خود را از طریق اجرای احکام دادگستری پیگیری نمایید.