افترای ناروا و خسارت وقوع جرم

دسته بندی : کیفری | افترا
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .دندانپزشکم 1 ساله درسم تموم شده دفعات متعدد برا گرفتن پروانه به نظام پزشکی مراجعه کردم و موفق به گرفتن پروانه نشدم بعد گذشت چنذ ماه دوتا از پرسنل کلینیکی که کار میکردم به نظام پزشکی مراجعه کرده بودن که یکی از کارمندا تحکت زده به من که به یک نفر تجاوز کردم و بهم پروانه نمیدن شکایتش و بکن چه حکمی براش میبرن نتونه ثابت کنه و ایا خسارت 1 سالی الافم کردن و میتونم بگیرم.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید بابت افترا شکایت کنید البته مدارکتون باید کامل باشه . در خصوص خسارت هم اگر بتونید خسارت مالی ناشی از وقوع این جرم رو منتسب کنید میشه دریافت کرد البته کمترین اثرش اعاده حیثیت شماست. در خصوص متن شکواییه و تهیه مدارک هم سوال مشروح دارید میتونید تماس بگیرید برای توضیحات و مشاوره تکمیلی