اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .یک چهارم از حقوق بنده بمدت سه سال است از طریق اجرای ثبت بابت مهریه به همسرم پرداخت میشود .اعسارازپرداخت مهریه دادم ورای دادگاه هر 7ماه یک سکه در نظر گرفتند سوال بنده این است اگر اجراییه حکم قطعی دادگاه مبنی بر 7ماه یک سکه را بگیرم حقوق بنده آزاد میشود؟ راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام خیر در صورت تایید اعسار هم از حقوق ماهیانه کسر می گردد