تهدید از طریق ارسال پیام

دسته بندی : کیفری | تهدید
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
من از یک فروشگاه اینترنتی خرید آنلاین انجام دادم
متاسفانه بعد از 19 روز ارسال نداشتن و به دست من نرسیده، چندین بار تماس و پیامک و واتس آپ تلاش کردم ارتباط بگیرم و خواستم که اگر ارسال داشتم اطلاعات بدن بهم که به هیچ عنوان پاسخگو نبودن، خودم اطلاعاتشون از جمله آدرس منزل، تلفن منزل، کد ملی، کلیه مشخصات شناسنامه و... بدست آوردم، الان بعد اینهمه مدت وقتی فهمیدن من ازشون اطلاعات دارم، پیامک زدن و تهدید کردن "شک نکن ولت نمیکنم" باتوجه که این متن تهدید به حساب میاد و ممکنه کاری کنن، میخوام شکایت کنم هج بابت این پیامک و هم بابت عدم ارسال سفارش، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بابت پیام تهدید آمیز میتونید شکایت کیفری تنظیم و ثبت کنید و برای عدم ارسال از جنبه هایی میتونه کلاهبرداری هم تلقی بشه البته حقوقی هم برای مطالبه وجه شکایت کنید به نتیجه میرسید. در خصوص متن شکواییه اگر کمک خواستید برای نگارش میتونید تماس بگیرید