درخواست فک‌رهن از ورثه

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ملکی رو در سال 97 خریداری نموده ام که در سند ذکری از در رهن بودن در سند نبوده. بعد از صدور وکالت مشخص شد ملک در رهن بانک می باشد. بعد از 2 سال شکایت کردم و با رای دادگاه سند با ذکر در رهن بودن به نام خودم زدم . برای فک رهن دوباره شکایت ثبت کردم(این بار فروشنده فوت نموده و از وراث شکایت نمودم). امکان داره در دادگاه حقوقی رای به ابطال سند و معامله صادر بشه؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و‌احترام در صورتی که الزام به فک رهن مطالبه شده ارتباطی به ابطال سند ندارد