20 بهمن 1402

دادخواست الزام به فک رهن

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و شب بخیر
من سال 95 ملکی رو از پدرم خریداری کردم ایشون قرارداد فروشی آورد من مبلغ رو پرداخت کردم و قرارداد رو امضا کردیم اما در جریان نبودم که ملک در رهن بانک هست ایشونم به من نگفتن در رهن هست از اونجایی که اعتماد داشتم پیگیر نشدم و حتی قراردادم دادم بهش که پیش خودش نگه داره چوت پدرم ورشکست شده بود گفتم که تا هر وقت که نیاز داری مغازه رو ابرا خودت اجاره بده خواستم کمکی بهش کرده باشم سال 99 فوت شدن مادرم قرارداد رو بهم داد من برای اجاره ی مغازه اقدام کردم اما برادرام مانع شدن و مغازه رو قفل کردن منم دادخواست تنظیم سند دادم اونا گفتن که من جعل امضا کردم و هیچ خرید و فروشی اتفاق نیفتاده اما با نظر کارشنا دادگاه وقوع بیع رو تایید کرد و استعلام گرفت که سند در رهن بانک هست من چکار باید بکنم پولم رفته اینهمه سال اجاره رو نگرفتم جوری که شنیدم معامله ای که سند در رهن بانک باشه باطله

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.خیرمعامله باطل نیست.شمامی توانیددادخواست الزام به فک رهن علیه همه ی ورثه وبانک مربوطه مطرح نمایید تاپس ازصدوررای،اقساط وام توسط ورثه پرداخت شودوفک رهن صورت گیردوسپس دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی انتقال مطرح کنید.برای تنظیم دادخواست یاراهنمایی بیشتر می توانیدازقسمت مشاوره تلفنی وکیلوند بایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنید.موفق باشید