صدور قرار قبولی کفالت برای متهم

دسته بندی : کیفری | افترا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای اتهام پیامکی باید کفیل ببرم کسی رو ندارم آیا مدارک مسکن مهر رو قبول میکنن جای کفیل به نام خانمم هست یه توضیح لطفا بدین برام اگه محکوم بشم زندان داره...ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید جواز کسب یا فیش حقوقی ببریداما به هر حال با بازپرس صحبت کنید ممکن است قبول کنند.منظورتان از اتهام پیامکی مشخص نیست که مجازات آن بیان شود.