محتویات و مندرجات و نحوه دفاع بر اساس موارد درج شده در اسناد

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده یک ملک رو به قیمت 150 میلیون تومن به شخصی فروختم و در مبایعه نامه نوشتیم کل ثمن دریافت شد در حالیکه خریدار آشنا بود و قراربود چند روز بعد پول ما رابدهد . بعد از معامله من نتونستم ملک رو تحویلش بدم . حالا رفته حکم بطلان معامله و مطالبه ثمن به نرخ روز گرفته و پول ملکی رو که نخریده میخواد از من بگیره
چه راهکاری برا اعتراض به رای پیشنهاد میدین ؟ از راهنمایتون ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به قانون اسناد یک محتویات و یک مندرجات دارند با توجه به مندرجات پول دریافت شده اما از محتویات برداشت میشه میالغی پرداخت نشده چرا که باید رسید پرداخت و یا فیش واریزی پیوست مبایعه نامه شده باشد هر چند بر اساس قانوا خریدار از لحظه وقوع عقد بیع مالک ملک می باشد. مدارک باید مورد بررسی قرار گرفته.