ابلاغ حکم جلب و مجازات جعل سند

دسته بندی : کیفری | جعل
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

حکم اجراییه و یا‌ حکم جلب در سامانه ثنا خوانده ثبت می‌شود و یا نه
اگر خواهان هم چه حکمی جعل کرده باشد چه مجازاتی دارد و قابل بخشش هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز بستگی به پرونده دارد گاهی دقیقا همان لحظه بازداشت حکم جلب را به شما ارائه میدهند گاهی روی سامانه ابلاغ میشود و به شما یک فرصت برای معرفی خود داده میشود و اینکه مجازات جعل و استفاده از سند مجعول بین سه ماه تا دو سال حبس و جریمه نقدی است