امکان مطالبه خسارت وارده بعلت نقض تعهدات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. 2زمین را به صورت مشارکت در ساخت با 2مالک قرارداد بسته و به اتمام رسانیدم. در قرارداد اجازه دریافت وام بافت فرسوده داشتم اما در میانه انتقال سند تجمیعی اداره ثبت اسناد، سندهای ما را باطل و اعلام کرد که مقداری از زمینهای هر دو مالک در تصرف مجاورین است.فارغ از اینکه ساختمان را تکمیل و به مالکان تحویل دادم اما هنوز سند اصلاح نشده و من از دریافت 4/2 میلیارد تومان وام کم بهره بافت فرسوده محروم شدم و با گیر کردن در تورم مجبور به پیش فروش شده بودم تا کار را تمام کنم آیا می توانم خسارت از مالکان بابت اینکه نقص سندشان سبب عدم دریافت وام شده مطالبه کنم و خسارت دیر سند زدن خریداران خودم را هم بگیرم؟ البته انها 9 ماه است واحدهای خود را تحویل گرفته اند و من هنوز پیگیر سند هستم و آنها در قراردادعدم وجود معارض در زمینهایشان را مکتوب گواهی و مسؤلیت را پذیرفته بودند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان مطالبه خسارت خواهید داشت ابتدا باید قراردادهای شما و ضمانت اجرای نقض تعهدات بررسی شود.