مطالبه دیه از ناحیه شخص مصدوم

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من بایک افغانی تصادف کردم بردیمش دکترمعاینه کردعکس گرفت سالم بودولی امروزاومده میگه درد داره ومیخواددردسر درست کنه فقط دستش وپاش یکم زخم سطحی برداشت وحتی کروکی هم نکشیدیم وبه پلیس زنگ نزدیم.آیامیتونه ازم شکایت کنه واگه شکایت کنه چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان طرح شکایت خواهد داشت و نهایتا از طریق بیمه شخص ثالث یا صندوق تامین خسارت های بدنی دیه ایشان پرداخت خواهد شد الته درصورتیکه شما مقصر حادثه باشید