فسخ قرارداد و اطمینان خاطر از آن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت به خیر.
در تاریخ اول فروردین 1403 با یک انتشاراتی قرارداد ترجمه یک کتاب برای بستم که باید طی 24 ماه آینده کتاب را به ایشون تحول بدم. ایشون 5 روز پیش زنگ زدن و خبر دادن که اشتباهی صورت گرفته و این کتاب قبلا ترجمه و وارد بازار شده. و دیگه نیازی به ترجمه این کتاب نیست و قراره که کتاب و قرار داد دیگه ای جهت همکاری بفرستن.
سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که چطور بابت فسخ شدنِ قرار داد مطمئن باشم؟ و از این نظر خاطر جمع باشم که ایشون بعد 24 ماه آینده، ترجمه کتاب رو از من نمی خوان؟ باید چه کار کنم بابت اطمینان خاطر؟
ممنونم از توجه شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بهتر است دستنوشته ای مبنی بر فسخ بین خودتان و ناشر تنظیم نمایید