مطالبه وجه سفته و اعسار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. شخصی از من مبلغ 40 میلیون طلب داشت و هیچگونه سند و مدرکی هم از من نداشت بابت این مبلغ ، قصد دادن طلب رو داشتم اما هیچ سرمایه ای نداشتم که این مبلغ رو پرداخت کنم به هرنحوی و ازش مهلت میخواستم. ازم درخواست کرد برای اینکه خیالش راحت باشه مدرکی بهش بدم به عنوان ضمانت تا خورد خورد و تیکه تیکه حسابش رو تسویه کنم.8 برگ سفته 5 میلیونی تهیه کرد و من امضا و انگشت زدم ومشخصات خودمو فقط نوشتم بدون تاریخ سرررسید یا گیرنده و ... بعد یک ماه اون شخص سفته هارو به پسرش واگذار و اون از من شکایت کرد .توی سفت ها هم خودشون تاریخ سررسید رو زمانی زدن که من سفته هارو امضا کردم.الان چیکار باید بکنم ؟میتونم به عنوان خیانت در امانت ازشون شکایت کنم یا نه هیچ راهی ندارم؟ پول و هیچ دارایی هم برای پرداخت ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

تنها راه برای شما طرح دعوی اعسار از پرداخت محکوم به است و دعاوی دکر فقط برای شما هزینه طرح دعاوی را خواهد داشت