دریافت دیه و چگونگی طرح دعوا

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
حسین خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من باموتور تصادف کردم گواهینامه دارم موتور بیمه داشت ولی چون صحنه تصادف بهم خورده بود از طریق شورای حل اختلاف کروکی کشیدیم و من و سرنشین پزشک قانونی کشیدیم ولی تو دادگاه پرونده نداریم برای گرفتن خسارت از بیمه باید از طریقی اقدام کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و احترام کاربر گرامی ؛ نظر به اینکه شما فقط برای دریافت کروکی به شورای حل اختلاف مراجعه نموده اید و برای دریافت دیه می بایست ابتدائا به دفتر خدمات قضائی مراجعه و شکوائیه تنظیم کنید و گواهی پزشکی قانونی و کروکی افسر تصادفات رو هم ضمیمه شکوائیه نمائید.