ارسال از پرداخت هزینه دادرسی

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر--نسبت به یک فقره رای حقوقی درخواست تجدید نظرکردم ویادم رفت تو دادخواست قسمت شرح خواسته بابت هزینه دادرسی _ بدوا" اعسارازپرداخت هزینه دادرسی رو قید کنم برام رفع نقص اومده ****لطفا" راهنمایی بفرمایید باید دوباره دادخواست بدم یا اینکه تو لایحه جدا میتونم تقاضای اعسارازهزینه دادرسی رو درخواست کنم درضمن لازم به توضیح است که اعساربنده قبلا" نسبت به همین شخص تو همان مجتمع وشعبه دیگری پذیرفته شده است ---باتشکرازلطف جنابعالی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به اینکه اخطاریه پرداخت هزینه دادرسی برای شما ابلاغ گردیده باید مجدداً از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی رو مطرح کنید تا به همون شعبه ارجاع و مورد رسیدگی قرار گیرد