درخواست اعسار مجدد نسبت به پرونده جدید در همان مجتمع

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر... حدود 7ماه پیش دریک پرونده حقوقی درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بنده نسبت به یک فردی پذیرفته شده ...مجددا" دریک پرونده حقوقی دیگر درهمان مجتمع ونسبت به همان فرد میخواهم درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی ارائه بدهم... آیا میشود با استناد به اینکه قبلا اعسار از پرداخت هزینه ی دادرسی ام
نسبت به این فرد پذیرفته شده دادگاه را مطلع وازهمان اعسار بدون انجام رسیدگی مجدد در این پرونده استفاده کنم00باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما در این مورد باید مجددا درخواست اعسار بدهید و با معرفی شهود و لیست اموال و سایر مدارک لازم باید اعسار خود را اثبات کنید و نمی توانید صرفا به اعسار قبلی استناد کنید.