ایا بعنوان کلاهبرداری میتواند شکایت کند؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شخصی 430 میلیون به حساب من بدفعات واريز نموده حالیا یک رسید 860 میلیونی ودوفقره سفته یک میلیاردی از فرزندم اخدکرده وبعد در دفتر اسنادرسمی حضور یافته واقرار نامه مالي نموده و شماره پرونده دارد که بیان کرده با من مراوده مالي داشته ولی امضا نکرده.سوال بعنوان کلاهبردار میتواند شکایت کند یانه

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ کلاهبرداری تحصیل مال غیر با سواستفاده و توسل ب ابزار متقلبانه و فریب هست در صورت عدم تحقق این موضوع مورد صرفا حقوقی شده و امکان طرح دعوای حقوقی وجود خواهد داشت و از دایره کیفری خارج خواهد شد هرچند موضوع مطروحه شما جهت جواب کامل نیاز ب بررسی دارد لیکن حسب همین توضیحات موضوع بیشتر بطریق حقوقی و در جهت وصول مطالبات قابل پیگیریست تا کیفری موید باشید