فسخ قرارداد

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خواهشا بنده را راهنمایی وقتم کمه فردا جلسه دادگاه دارم در مقابل این متن چی به قاضی بگم.
15سال پیش زمینی خریدم چک شخص ثالث داده بودم فروشنده چکهارا در بازار خرج کرده وتعدادی هم دست خودش که برگشت نزده وبه پرونده گواهی عدم پرداخت ارائه نداده در قرارداد هیچ شرطی به صراحت نوشته نشده فقط این متن نوشته(درصورت عدم رعایت مفاد قرارداد هریک از طرفین که منجر به فسخ قرارداد میشود طرف تخطی کننده از مفاد قرارداد باید مبلغ Xتومان به طرف دیگر قرارداد بعنوان ضررزیان پرداخت کند) طرف با به استناد این متن دادخواست انفساخ مطرح نموده و این متن به این صورت برای قاضی تفسیر کرده که عینا می نویسم(لذا عبارت منجر به فسخ در قرارداد دلالت بر این امر دارد خاصه اینکه کلمه منجر در فرهنگ دهخدا به هرکاری که پس از کشش وکوشش بسیار بدون رضا ورغبت به جایی منتهی شده باشد تعریف وتوصیف شده و این معنی انفساخ انطباق تام دارد لذا صدور حکم بر اعلام انفساخ قرارداد مزبور مورد استدعاست )

1-در متن کلمه منجر استفاده شده وایشان ربط داده به فرهنگ دهخدا آیا این تفسیر ایشان درسته؟اگر موارد دیگری است خواهشا بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق قانون فسخ قرارداد فوری است انفساخ قرارداد داد ممکن نیست اگر در قرارداد ضمانت اجرای عدم انجام تعهد ذکر شده باشد اصولا انفساخ قرارداد امکان ندارد