موجر و مستاجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. برادر من میخواهد ملکی را اجاره نماید و مستاجر خواهد بود، آبا مبلغ ودیعه را خواهر مستاجر می تواند برای مالک واریز کند و شرط نماید در صورت اتمام قرارداد، مبلغ ودیعه به خواهر مستاجر پرداخت شود؟ این قرارداد اجاره، جهت پرونده نفقه زن برادرم، قرار است به دادگاه ارائه گردد. باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله امکان دارد ولی باید این موضوع در قرارداد اجاره شرط بشود و