تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض خدا قوت خدمت شما بنده فردی نظامی شاغل در ارتش هستم حدود 6سال پیش به صورت غیر عمد گلوله به پای همکارم شلیک کردم (خلاصه عرض کردم) شاکی ابتدا رضایت شفاهی داد ولی بعد از چند سال شکایت کرد و بنده محکوم به پرداخت دیه شدم با وجود درخواست اعسار و اینکه اموالی به نام بنده نیست اما دادگاه حکم جلب و پرداخت دیه صادر کرده درخواست داشتم بدونم آیا با وجود شاغل به نظامی گری بودن آیا امکان بازداشت طولانی مدت هست یا اینکه رای به اعسار خواهند داد و همچنین راه حلی پیش روی بنده هست یا خیر ؟
سپاس از لطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت ارائه دلایل و مستندات درخواست اعسار از پرداخت محکوم به شما مورد پذیرش واقع خواهد شد و دستور جلب جهت عدم پرداخت دیه می باشد با پرداخت دیه حبس نخواهید شد مگر دادنامه علاوه بر دیه حبس هم تعیین کرده باشد.