ثبت شکایت مبنی بر کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برای مادرم ابلاغیه اومده مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری به مبلغ140میلیون تومان برا دفاع حاضر بشین دادگاه اصلی گوهردشت ودادگاه نیابت مشهد و رفتیم دفتر دار میگه سند بیارین جواز کسب هم قبول نمیکنه و ماهم سند نداریم باید چیکار کنیم؟روحمون اطلاع نداره از موضوع اصلا مادرم مریضه و سنش بالا تا بحال تو عمرش گوهردشت نرفته اصلا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به اصل تعیین وثیقه نمیتونید اعتراض کنید اما برای اصل پرونده پیشنهاد میکنم با وکیل تلفنی صحبت کنید راجع به مستندات و نگارش لایحه. اگر شرایط حضور در دادرسی رو ندارید وکیل هم میتونید بگیرید. اگر از موضوعات پرونده اطلاع دارید میتونید تماس بگیرید