تعیین وکیل تسخیری در پرونده

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من نامه ای از کانون وکلای برای وکیل معاضدتی گرفتم و در پرونده ام ضمیمه شده و دادیاری تا اکنون ابلاغ نکرده به وکیل الان میتونم همچنین لایحه دفاعیه بدم ؟

شماره پرونده: 140137920003871455
شماره بایگانی: 0101158
موضوع: درخواست تسریع در ابلاغ به وکیل معاضدتی
متن:

احتراماً به استحضار می‌رساند،

اینجانب در خصوص پرونده فوق الذکر، از کانون وکلای دادگستری وکیل معاضدتی معرفی نموده ام که طبق نامه صادره از کانون، وکالت ایشان در این پرونده مورد تأیید قرار گرفته است.

لذا با توجه به اینکه اصل اتهام انتسابی کلاهبرداری است و رسیدگی به این جرم و اتهام پرونده مرتبط است نیازمند تخصص و دانش حقوقی می‌باشد، تقاضا دارم جهت حفظ حقوق اینجانب و تسریع در روند رسیدگی به پرونده، مراتب به شعبه محترم دادیاری اعلام و نسبت به ابلاغ به وکیل معاضدتی اینجانب اقدام لازم مبذول گردد.

ضمناً جهت استحضار، تصویر نامه کانون وکلای دادگستری مبنی بر معرفی وکیل معاضدتی در پرونده پیوست گردیده است.

با تشکر و احترام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز مانعی برای فرستادن این لایحه ندارید اما در جریان هستید که این دفاعیه نیست فقط درخواست محسوب میشه؟ سعی کنید با وکیلتون هم ارتباط بگیرید برای پیگیری تا از شعبه بخواید ارتباط برقرار کنه با ایشون. امیدوارم متوجه شده باشید. موفق باشید عزیز