مطالبه وجه چک از موجر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من پرداخت کردم هزینه رو ولی نمیتونم با شما چت کنم باز میگه پرداخت کن.
ببخشید یه سوال داشتم شخصی ب ما بدهکاره موجر بوده پول پیش مارو نمیده ما هم تخلیه کردیم خونه رو الان دو ماه و نیم از موعد قرارداد میگذره چک داد ولی چک هم سررسیدش تموم شد و پول نداد ما هم امروز رفتیم چک رو خابوندیم ب حساب ولی هرچی بهش زنگ میزنیم حتی جواب تلفن مارو نمیده چیکار باید بکنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز نمیدونم از کی پرسیدید ولی من پاسخ میدم که منتظر نمونید شما چک رو که برگشت زدید اگر صیادی هست از طریق اجرای ثبت توقیف اموال بگیرید اگر قدیمی هست باید دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید. موفق باشید