مجازات تهدید در قانون مجازات

دسته بندی : کیفری | تهدید
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ...برای توهین وتهدید پیامکی امروز دادسرا بودم دادیار گفت توهین جزای نقدی داره تهدید هم تبدیل به جزای نقدی میشه من ترس دارم در دادگاه کیفری زندان ببرن ...تهدید من این بوده که به یارو گفتم میزنمت دیه هم میدم ...البته در مورد رد وبدل شدن پیامک اول ایشان در گروه بی احترامی کرده ...لطفا یه توضیح بدین که دادیار درست گفته من زندان ندارم؟ یه خورده ترس دارم در ضمن تحت پوشش بهزیستی هم هستم...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، مجازات تهدید جزای نقدی است، که احتمال تعلیق وجود دارد.