جراحات وارده حین انجام کار

دسته بندی : کیفری | دیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. همسرمن توی شرکت کارگربخش کوره بوده.که کوره ها با برق کارمیکردن.برق کوره باعث عقیم شدن همسرم شده. آیا میتونه ثابت بکنه این مشکل و شکایت بکنه از کارفرما برای دریافت غرامت؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر بتونید منتسب به این کار و انجام وظیفه کارگاهی کنید قابل پیگیری خواهد بود شکواییه رو باید دقیق ثبت کنید البته قبل انجام کار تماس هم میتونید بگیرید موفق باشید