مطالبه دیه از پادگان

دسته بندی : کیفری | دیه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پسر من پنج ماهه سربازه حین خدمت ویروس به چشمها زد وبعد دیابت تیپ یک بر اثر ویروس گرفت الان انسولین استفاده میکنه وقرار معاف پزشکی بشه میخواستم ببینم میتونیم یک کاری بکنیم بتونیم حقوقی چیزی براش درست کنیم یانه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما اگر ویروس رو کسی به ایشون منتقل کرده از روی عمد باشد طبق ماده297 قانون مجازات اسلامی میتوانید دیه بگیرید و اگر بصورت غیر عمد باشد طبق ماده300 قانون مجازات اسلامی میتوانید دیه در جنایت غیر عممد بگیرید وهمچنین بابت طول درمان نیز اقدام کنید