اختلاس وجعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
یکی از دوستان من کارمند بانک خصوصی بوده است.
مبلغ700 میلیون از حساب شعبه برداشت کرده و تمام پول را در سایت های شرط بندی باخته است. بانک به جرم اختلاس، خیانت در امانت، جعل سند قمار بازی تخصی مال شکایت کرده که حکم امده در جعل سند و خیانت در امانت پرونده بسته و در بقیه موارد جرم پابرجاست و حکم جلب صادر شده است.
سوال بنده این است اگر خود را معرفی کند بهتر است یا صبر کند حکم صادر شود و تجدیدنظر کند؟؟
ما مبلغ 320 میلیون از 700 میلیون را به حساب شعبه واریز کرده ایم..
لطفاً راهنمایی فرمایید تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما بهتر است قبل از صدور کیفرخواست کل مبالغ برداشت شده را عودت دهید تا ایشان بتواند پس از آن با جلب رضایت بانک درخواست تخفیف مجازات از دادگاه نمایند