رضایت شاکی در امور کیفری

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
مونا مُلازِینَلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام درود
پرونده درگیری دارم که 3متهم داشت به 1متهم رضایت دادم .....الان درروند پرونده متهم که رضایت دادم وصول لایحه داده به دادگاه و وکیل معرفی کرده ......آیا حق این کار را داره

وصول لایحه چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

همراه گرامی واژه وصول لایحه که شما در سامانه اطلاع رسانی پرونده مشاهده نموده اید حاکی ازاین است که خود شخص یا وکیل وی لایحه ای به شعبه ارسال نموده اند فرقی نمیکند لایحه دفاعیه ، لایحه اعلام وکالت وکیل و سایر موارد همگی با عنوان وصول لایحه در سامانه قید میگردد و اما در مورد حق معرفی وکیل بله تا زمانی که نسبت به ایشان قرار موقوفی تعقیب صادر نگردیده میتوانند در پرونده وکیل معرفی نمایند ، جرم ضرب و جرح و یا درگیری به قول شما جرم قابل گذشت است که با رضایت شما عملاً وجود وکیل نفع یا ضرری هم برای شخص ندارد .